Szilárd sampon - nagy méret (120g)

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (5 vélemény)
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Nagyné Bardóczki Bernadett
Nagyné Bardóczki Bernadett
2023.06.27
Zseniális ez a szilárd sampon! Legjobb az általam eddig próbáltak közül. Nagyon jól habzik és a zsírosodásra hajlamos hajam tiszta és puha lesz tőle. De ha a kezembe van, meg is mosakszom vele. Nem szárít és kellemes puha lesz a bőröm is.Olyan jó, hogy ezt egy cuccal meg lehet oldani!
Klára Juhász-Keglovits
Klára Juhász-Keglovits
2023.05.18
Évek óta csak ezt használom, nagyon nagy kedvenc lett. Szép fényes, puha és illatos a hajam tőle. Nagyon sokáig kitart egy tömb (bőven megéri az árát), még így is, hogy most már jópár hónapja a férjem is ezt használja. Neki egyébként nagyon érzékeny a bőre, de ez még neki is jó. A hajáról is külön megjegyezte, hogy mennyivel jobb, mióta ő is ezzel mossa. Nagyon szeretem, hogy nem folyik ki a bőrőndbe utazás során sem, vegyszermentes és a csomagolása is minimalista, különösen összehasonlítva a havonta fogyó óriási műanyag flakonokkal, fél évente 2 kis darab papír megy a szelektívbe.
Szabó Eszter
Szabó Eszter
2023.05.05
Legalább 3 éve használom a Fleur de Lin szilárd sampont és azóta szép a hajam, előtte mindig csak gond volt vele. Próbáltam más szilárd sampont is és Natur kozmetikumot de messze ez vált be a legjobban.
Előnyök:
Szeretem a nagyobb kiszerelést
Hátrányok:
Amikor elvékonyodik a tömb, könnyen törik apró darabokra és nehezebbé válik a használata.
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: