Cukorpasztás szőrtelenítés

Időpontot foglalnál? - Kattints ide!

Book your appointment online - Click here!

Cukorpasztás szőrtelenítés

A cukorpasztás szőrtelenítés a gyantánál bőrbarátabb megoldás a szőrszálak időszakos eltávolítására.

Otthoni használatra javasoljuk a FLEUR DE LIN Cukorpaszta használatát (a kezdéshez támogató videókat Instagram oldalunkon találsz), és a kozmetikában is ezzel dolgozunk. 

Árainkat itt találod.

Mire számíts, amikor cukorpasztázásra érkezel hozzánk?

A bőrt bio kukoricakeményítővel előkezeljük, ezzel teljesen száraz felületet nyerünk, amelyre így könnyen ragad a paszta. Igyekszünk gyorsan dolgozni, de tudnod kell, hogy a pasztázás a gyantázásnál valamivel több időt igényel. Intim területek szőrtelenítésekor a kozmetikussal egyeztettek mindenről. Bátran jelezd az igényeidet, nagyjából mindent (is) láttunk már, tényleg nem lepődünk meg semmin. 

Mivel készülj, amikor cukorpasztázásra érkezel hozzánk?

Kérjük, hogy amennyire lehetőséged van tisztán érkezz! Ha ez nem megoldható, mert például a nap végén munkából jössz, bátran használd a mosdót és az odakészített nedves törlőkendőt!

Nagyban segíti a pasztázás sikerességét (tehát gyorsabban végzünk, és lényegesen kevesebb bajlódással és fájdalommal is jár), ha nem hosszú lobonccal érkezel.

Ha hosszabb ideje vagy még soha nem volt cukorpasztázva a kezelendő terület, akkor javasoljuk, hogy egy héttel a megbeszélt időpont előtt borotválkozz meg, így a szőr éppen optimális hosszúságúra nő meg, mire a pasztázásra sor kerül.

Intim területek pasztázásakor fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben nem megfelelő szőrhosszal érkezel, egy későbbi időpontot ajánljunk fel, amikorra a borotvált szőr ideális lesz a pasztázáshoz.

Tapasztalataink szerint 3-4 hetente érdemes ismételni a cukorpasztázást.

Időpontot foglalnál? - Kattints ide!

Book your appointment online - Click here!

CÍMÜNK: FLEUR DE LIN Slowkozmetika, Budapest, Bástya u. 19, 1056