Rólam

RÓLAM

Kocsmáros Gabi vagyok, Magyarország első slow szemléletű kozmetikusa.

Az általam képviselt slow szépségápolási filozófia tudatos és fenntartható megoldásokat kínál a hétköznapi bőrápoláshoz.

Facebookon, a blogon és a workshopokon olyan, a hétköznapokban is megvalósítható bőrápolási ismereteket és tippeket osztok meg, amelyek segíthetnek neked, ha szeretnéd a bőrödet környezetbarát módon ápolni.

Budapest belvárosának szívében található, különleges hangulatú kozmetikai szalonomban a slow szépségápolási szemléletet alkalmazom.

Időpontot foglalnál a slowkozmetikába? - Kattints ide!

 

 

MITŐL MÁS A SLOW SZEMLÉLETŰ KOZMETIKA?

  • Itt a kozmetikus csak rád figyel, és minden azért van, hogy te pihenni tudj.
  • A slow kozmetika rólad szól. Érted van.
  • A fények.
  • A zene.
  • Az idő.
  • Az illatok és az érintés.

Az élet ezer területén kell nap mint nap megfelelned, teljesítened. Itt nem. A slow kozmetika a legegyszerűbb, de a legnélkülözhetetlenebb összetevőkből áll: a tiszta hatóanyagokból és a tápláló emberi érintésből.

fejmassza2

Itt nincsen high-tech szépségipar, nincsenek ismeretlen elektrokozmetikai gépek, nincsenek hosszútávon kétes hatású szintetikus, petrolkémiai összetevők, tartósítószerek, színezékek, illatanyagok.

Van viszont helyettük átláthatóság és fenntartható szépségápolás.

Vannak ökológiai gazdálkodásból származó természetes hatóanyagok: kiváló minőségű, esszenciális zsírsavakban és vitaminokban gazdag növényi olajok, terápiás hatású illóolajok, hazai kistermelőktől érkező virágvizek, ásványi anyagokkal feltöltő természetes agyagok.

Vannak biztonságos, GMO-t nem tartalmazó, többségükben biogazdaságból származó, finomítatlan növényi kivonatok, amelyek így a te bőröd számára is valódi táplálékot jelentenek.

Van “nulla hulladék” szemlélet, hiszen a felhasznált anyagok újrahasznosítható üveg- vagy papírcsomagolásban, nagy kiszerelésben kerülnek a kozmetikába.

És mindenekelőtt van egy téged kompetensnek tekintő szakember, aki segít a bőröd valódi igényeit megismerni, és eligazít a testápolás útvesztői között.

A kozmetikai szolgáltatásokról itt olvashatsz és a Fleur De Lin termékeket a webshopban találhatod meg.