Hidratáló arckrém 30 ml

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Nagyné Bardóczki Bernadett
Nagyné Bardóczki Bernadett
2023.06.27
Nagyon szeretem ezt a krémet, hogy csupa jó dolog van benne és mentes a felesleges sallangoktól.
Előnyök:
Jól beszívódik, nem hagy olajos, fényes érzetet maga után.
Julianna Pékné Sipos
Julianna Pékné Sipos
2023.05.17
Korábban is igyekeztem összetevőik alapján megválogatni a bőrápolásom során használt “helyes” termékeket, de valójában a várandósságom alatt vált kiemelten fontossá, hogy semmi felesleges dologgal ne terheljem le a szervezetemet, mégis valami hatékony segítséget találjak a problémás (néha pattanásos, néha foltos, néha vízhiányos, néha zsíros, néha azért egész nyugis is tud lenni ... szóval a ciklusom előrehaladtával mikor milyen) bőrömre.

A fleurdelin termékek nekem sokat segítettek átvészelni ezeket a hormonális hullámzásokat, mind várandósság, mind szoptatás alatt. Az arckrém és szérum használatai mellett például sem vízhiány, sem szárazság nem jelentkezett már évek óta. A pattanások ugyan, sajnos továbbra sem adták fel a harcot, és havonta 1-2 héten még felbukkannak orcámon itt-ott, de úgy tapasztaltam, hogy sokat szelídített rajtuk a minősègi (és egyben nem túl radikális!) esti rutin: mandula olajos tisztítás - rózsavíz - pár csepp szérum - arckrém (arcápolás közben nyugisan szimatolva a permet, az olajok és a krém nyugtató illatát 🥰). Reggeli rutinom még ettől is egyszerűbb, más arctisztítóval egy gyors mosakodás, fleurdelin arckrém, fényvédőkrém.
Előnyök:
Számomra az arckrém legnagyobb előnye, hogy hosszú távon -már 2 éve- megbízhatóan “teszi a dolgàt”. Hagyja a szervezetem változásai szerint önmaga működni az arcbőrömet, mérsékli a gyulladásokat, segíti a gyógyulást és nem okoz semmilyen kéretlen problémát (pl eltömődött pólusok miatti mitesszerek).
Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Értékelés: