Szőrtelenítés cukorpasztával

A cukorpasztás szőrtelenítés a gyantánál bőrbarátabb megoldás a szőrszálak időszakos eltávolítására. Otthoni használatra javasoljuk a FLEUR DE LIN Cukorpaszta használatát (a kezdéshez támogató videókat instagram oldalunkon találsz), és a kozmetikában is ezzel dolgozunk. Árlistánkat itt találod.

Mire számíts, amikor cukorpasztázásra érkezel hozzánk?

A bőrt bio kukoricakeményítővel előkezeljük, ezzel teljesen száraz felületet nyerünk, amelyre így könnyen ragad a paszta. Igyekszünk gyorsan dolgozni, de tudnod kell, hogy a pasztázás a gyantázásnál valamivel több időt igényel. Intim területek szőrtelenítésekor a kozmetikussal egyeztettek mindenről. Bátran jelezd az igényeidet, nagyjából mindent (is) láttunk már, tényleg nem lepődünk meg semmin. 🙂

Mivel készülj, amikor cukorpasztázásra érkezel hozzánk?

Kérjük, hogy amennyire lehetőséged van tisztán érkezz! Ha ez nem megoldható, mert például a nap végén munkából jössz, bátran használd a mosdót és az odakészített nedves törlőkendőt!

Nagyban segíti a pasztázás sikerességét (tehát gyorsabban végzünk, és lényegesen kevesebb bajlódással és fájdalommal is jár), ha nem hosszú lobonccal érkezel.

Ha hosszabb ideje vagy még soha nem volt cukorpasztázva a kezelendő terület, akkor javasoljuk, hogy egy héttel a megbeszélt időpont előtt borotválkozz meg, így a szőr éppen optimális hosszúságúra nő meg, mire a pasztázásra sor kerül.

Intim területek pasztázásakor fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben nem megfelelő szőrhosszal érkezel, egy későbbi időpontot ajánljunk fel, amikorra a borotvált szőr ideális lesz a pasztázáshoz.

Tapasztalataink szerint 3-4 hetente érdemes ismételni a cukorpasztázást.


Időpontot foglalok