Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve felhasználója kíván lenni a FLEUR DE LIN webáruháznak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben annak minden pontját kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Üzemeltetői adatok

A szolgáltató neve: Kocsmáros Gabriella, egyéni vállalkozó

A szolgáltató székhelye: 1023 Budapest, Mecset utca 8.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybevevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: gabi@fleurdelin.hu

A szolgáltató nyilvántartási száma: 50542280

A szolgáltató adószáma: 67644669-1-41

Statisztikai számjele: 67644669-9602-231-01

A szolgáltató telefonszáma: 06 70 611 3787

A szerződés nyelve: magyar

A honlap tárhelyszolgáltatójának adatai

Cégnév: Magyar Hosting Kft.

Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18–22.

E-mail címe: info@mhosting.hu

Honlap: www.mhosting.hu

Telefon 0-24: +3617002323

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll. Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei: gabi@fleurdelin.hu, telefonszám: +36706113787.

A szerződés

A megrendelés elküldésével és visszaigazolásával szerződés jön létre Kocsmáros Gabriella egyéni vállalkozó, a webáruház üzemeltetője, mint Eladó, és a megrendelő, mint Vevő között. A szerződés nyelve magyar. A szerződés ráutaló magatartás útján kerül megkötésre. Tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető a vevő számára is.

Az Eladó köteles a Vevő által megrendelt és az Eladó által visszaigazolt termékeket a megrendelőlapon megjelölt magyarországi szállítási címre eljuttatni a megadott szállítási határidőn belül. A megrendelés beérkezésének automatikus visszaigazolása nem jelenti a megrendelés visszaigazolását. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, az Eladó a vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja, és az esetlegesen előre kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő bankszámlájára, a tájékoztatást követően legkésőbb 8 napon belül.

A Vevő köteles az általa megvásárolt termékek ellenértékét az általa választott fizetési módon (PayPal, banki átutalás) kiegyenlíteni. Amennyiben a rendelés ellenértéke 5 munkanapon belül nem érkezik meg az Eladó által megadott számlaszámra, az Eladó jogosult a megrendelés törlésére.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre, fogyasztói árak

A FLEUR DE LIN webáruházban natúrkozmetikumokat, natúrkozmetikai alapanyagokat, egyéb natúrkozmetikai és wellness termékeket illetve a FLEUR DE LIN Slowkozmetika szolgáltatásaira beváltható ajándékutalványokat vásárolhat. A megjelenített termékek online, házhoz szállítással rendelhetők meg.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak, a házhoz szállítás díját azonban nem tartalmazzák. Csomagolási költséget nem számítunk fel.

Az áruházban lehetőség van banki átutalásra és PayPal-lel történő fizetésre. A fizetés esetén a teljes vételárat a szállítási költséggel együtt kell kifizetni.

Házhozszállítás díjszabása

A házhoz szállítás díja 19 999 Ft-ig 1 190 Ft.

20 000 Ft rendelési érték felett a házhoz szállítás díjmentes.

A megrendelt termék árának/házhoz szállítás díjának fizetési módja

A webáruház termékei kizárólag online vásárolhatóak meg.

A megvásárolt termékek értékének előre történő kiegyenlítésére lehetőség van PayPal, illetve banki átutalás útján. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

Banki adataink:

Kocsmáros Gabriella

Magnet Bank: 16200216-00245878

Külföldről történő utalás esetén:

SWIFT KÓD: HBWEHUHB

IBAN: HU38 1620 0216 0024 5878 0000 0000

Közlemény: név és rendelésszám

 

A számlát a regisztrációkor megadott emailcímre küldjük ki a vásárlás véglegesítésekor. Amennyiben a számla 2 órán belül nem érkezik meg, kérjük, keresse az ügyfélszolgálatunkat. Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Amennyiben a csomagoláson, illetve a termékeken sérülést észlel (szakadás, ázás, stb.), kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Reklamációját így tudjuk érdemben kezelni. Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért nem tudunk felelősséget vállalni.

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a gyártó díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint árengedményt kaphat vagy elállhat a vásárlástól. Kérjük, hogy a hibás termék/sérülés tényét az átvételt követő 3 napon belül jelezze ügyfélszolgálatunkon.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Házhozszállítási információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8–17 óra közötti időszakban történik. Kérjük, hogy a rendelés során olyan kiszállítási címet és telefonszámot adjon meg, ahol munkaidőben, azaz 8–17 óra között elérhető. Szállítási címként nem adható meg postafiók.

Fontos! Ha szállítási címként munkahelyi címet jelöl meg, kérjük, mindenképpen tüntesse fel a cég és a kiegészítő cím adatait a Szállítási cím rovatban.

Ha a megadott szállítási címen az ajtón (névtáblán vagy kapucsengőn) nem a Megrendelő neve szerepel, kérjük, írja be a megjegyzés rovatba az ajtón (névtáblán vagy kapucsengőn) látható nevet is.

Ezek a kiegészítő információk lényegesek a csomag kézbesíthetőségének szempontjából, ezért kérjük, fordítson kellő figyelmet a pontos szállítási adatok megadására!

Rendelési információk

A webáruházunkban történő vásárláshoz regisztráció szükséges. Adatait bizalmasan kezeljük. (Lásd még: Adatvédelem.)

A webáruházban magyarországi kézbesítési címre lehet rendelést leadni. Amennyiben külföldre szeretne rendelni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a gabi@fleurdelin.hu e-mailcímen.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 9–16 óra között történik. Rendelés leadására a nap 24 órájában lehetőség van. Amennyiben az a fenti időintervallumon (9–16 óra) kívül történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.

Általános teljesítési (feladási) határidő a megrendeléstől, illetve előre átutalás esetén a számla ellenértékének beérkezésétől számított 1–5 munkanap. A csomag feladásáról és várható érkezési időpontjáról vásárlóinkat külön e-mailben tájékoztatjuk.

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. A termékek ára – ha nincs másként jelezve – 1 db-ra vonatkozik még akkor is, ha az illusztrációul szolgáló képen a termékből több darab látszódik.

Kivételes esetben előfordulhat, hogy egy termék nincs raktáron a megrendelés pillanatában, ilyen esetekben fenntartjuk magunknak a jogot a megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

Rendelés menete

  1. Hozza létre vásárlói fiókját vagy jelentkezzen be a „Regisztrált vásárló vagyok” menüpontban.
  2. A megvásárolni kívánt terméke(ke)t az „Ezt szeretném” gomb megnyomásával egy virtuális kosárba helyezheti.
  3. A „Kiválasztott termékeim” gombra kattintva ellenőrizheti a megvásárolni kívánt terméke(ke)t és azok darabszámát. Ha szükséges, itt módosíthatja megrendelését. A „Webshop” menüponttal visszatérhet a termékek böngészéséhez. A kiválasztott termékek listáját bármikor újra megnyithatja a „Kiválasztott termékeim” gombra kattintva.
  4. A kiválaszott termékek listája alatt választhatja a „Check out with PayPal” gombot, hogy a fizetést teljesen a PayPal oldalon intézze, vagy választhatja a „Tovább a pénztárhoz” gombot, és a megnyíló oldalon kiválaszthatja, módosíthatja a számlázási és a szállítási címét. Itt írhat rövid megjegyzést is megrendeléséhez. (Pl. ha nem egyezik a megrendelő neve a szállítási címen található névtáblával.)
  5. A számlázási és szállítási adatok megadása után kérjük, válassza ki, hogy banki átutalással vagy PayPal-lel szeretne fizetni.
  6. Végül erősítse meg rendelését a „Megerősítem a rendelésem” vagy a „Tovább a PayPal-hez” gombra kattintva.
  7. Webáruházunk visszaigazoló e-mailt küld megrendeléséről, de bejelentkezést követően saját fiókjában is bármikor nyomon követheti megrendelésének állapotát.

A munkanapokon 12 óráig leadott rendeléseket maximum 5 munkanapon belül elkészítjük, és pihentetés (+1 nap) után postázzuk. A pénteken 12 óráig leadott rendeléseket a következő 2 munkanapon belül, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét keddjéig elkészítjük, pihentetjük és postázzuk.

Tájékoztatás a fogyasztót/vásárlót megillető jogérvényesítés feltételeiről

Megrendelés módosítása, törlése

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében az eladó webáruház szoftvere azonnal értesítést küld a megrendelés leadásakor a vásárló email címére a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek, csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó vagy annak illetékes munkatársa felé.

Amennyiben a vásárlóhoz a rendelés visszaigazolása 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.

A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában, e-mailben kerülhet sor (e-mail cím: gabi@fleurdelin.hu).

Szavatosság, jótállás

Az Ön által megrendelt termékekre kellékszavatosságot vállalunk. A szavatossági jog alapján webáruházunk felelősséget vállal azért, hogy teljesítéskor – mind mennyiségileg, mind minőségileg – hibátlan terméket ad át Önnek, mint fogyasztónak/vásárlónak. Ha a megrendelt áru hibás vagy a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicseréljük. Ehhez kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkkal.  Ha a csere lehetőségét nem kívánja igénybe venni, az áru vételárát visszatérítjük Önnek.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a csomagoláson ill. a termékeken esetlegesen észlelt sérülés (nagyobb szakadás, ázás, stb.) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Reklamációját így tudjuk érdemben kezelni.

A natúrkozmetikumok és a natúrkozmetikai alapanyagok lejárati határideje bontatlan csomagolásra vonatkozik. Kérjük, hogy a kibontott termékeket tárolja a címkén feltüntetett körülmények között. A növényi olajokat, vajakat tárolja eredeti, zárt csomagolásukban, hűvös, de nem hideg, fénytől védett helyen. A többi terméket is tárolja zárt csomagolásban, hűvös, nedvességtől védett helyen!

Elállási jog gyakorlása

Tájékoztatjuk, hogy a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a Vásárló a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.

Elállási jog

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.

Ha Ön elállási jogával élni kíván, akkor az elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni elektronikus úton az alábbi címre: gabi@fleurdelin.hu. Ön határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát.

Az elállás joghatásai / A termék visszaküldése garancia érvényesítése mellett

100% GARANCIA minden FLEUR DE LIN termékre

Termékeinkre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.  A garancia érvényesítéséhez küldje vissza nekünk a terméket a vásárlási azonosítóval, annak kézhezvételétől számított 14 napon belül, és mi a termék teljes vételárát visszatérítjük a szállítási költség nélkül. A visszatérítéskor az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten, írásban a hozzájárulását adja.

Ha kombinált csomagot vásárolt, akkor a garanciát csak a teljes csomagra tudja érvényesíteni, tehát a termékekre külön-külön nem, mivel a számlán is egy tételként szerepel a rendelés.

Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a termékek tudunk vállalni, melyeket közvetlenül a nálunk a www.fleurdelin.hu oldalon vásárolt meg. Amennyiben valamelyik viszonteladónktól vásárolta a terméket, úgy a garanciát is csak ott tudja érvényesíteni!

A visszatérítést a termék visszaérkezésétől számított 1 munkanapon belül megindítjuk.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

Natúrkozmetikai alapanyagokat (a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29 § e) pontja értelmében) kizárólag bontatlan csomagolásban áll módunkban visszavenni.

Elállási szándékának bejelentéséhez használhatja az alábbi nyilatkozatot:

Elállási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett: Kocsmáros Gabriella egyéni vállalkozó, 1023 Budapest, Mecset utca 8., email: gabi@fleurdelin.hu

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt:

Panaszkezelés (fogyasztói jogvita)

Panaszaik közlésére Webáruházunk adatainál megjelölt elektronikus ügyfélszolgálati és telefonos ügyfélszolgálati elérhetőségeken van mód.

A panasz közlése történhet szóban vagy írásban.

A panaszt azonnal megvizsgáljuk és szükség szerint orvosoljuk, illetve a beérkezést követő 30 napon belül írásban (emailben) érdemben reagálunk rá, illetve intézkedünk annak közléséről. A panasz elutasítása estén álláspontunkat kötelesek vagyunk megindokolni. Ha a vásárló/fogyasztó a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontunkról haladéktalanul jegyzőkönyvet veszünk fel a jogszabályban előírt tartalmi elemekkel. Amennyiben a fogyasztó a jogvita megoldásával nem ért egyet, lehetőség van a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testülethez fordulni.

A békéltető testületek elérhetőségeiről részletesen honlapunkon vagy a www.bekeltetes.hu oldalon tájékozódhat.

Panasz esetén levelezési címünk:

Kocsmáros Gabriella egyéni vállalkozó

1023 Budapest Mecset utca 8.

Telefonszám: +36706113787

E-mail cím: gabi@fleurdelin.com

Adatvédelem

A weboldal használatát az Üzemeltető nem köti regisztrációhoz. A webáruházban történő vásárláshoz azonban regisztráció szükséges, melynek során az Üzemeltető a felhasználó személyes adatainak birtokába jut. Az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően az Üzemeltető a webáruházban történt megrendelés folyamán rögzített személyes adatokat

  • bizalmasan kezeli, és semmilyen célból nem adja ki harmadik fél számára, kivéve az Üzemeltető azon alvállalkozóit, melyek bekapcsolása a megrendelés kézbesítéséhez szükséges (futárszolgáltatok);
  • kizárólag addig tárolja, amíg az adatok közlője adatainak törlését írásban nem kéri;
  • nem használja fel közvetlen üzletszerzést szolgáló reklámanyagok, ajánlatok, tájékoztatók küldésére.

Az Adatvédelemmel kapcsolatos teljes körű tájékoztatást az Üzemeltető honlapján elérhető „Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat” tartalmazza.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az gabi@fleurdelin.hu e-mail címen.

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat az Üzemeltető kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatók. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.


A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tv., a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. tv., fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26) Korm. rendelet, 19/2014. (IV.29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Üzemeltető általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Budapest, 2017. november 15.