Slow arckezelés

A slow arckezelés teljes lekapcsolódás a világról, amely során megújul a bőr, és újra egészségesen működhet. A masszázs során az izmok ellazulnak, a lelked és a gondolataid pedig megpihenhetnek.

24.000 Ft, időtartam: a tisztítás hosszától függően 100-120 perc

letisztítást követően egy alapos, személyre szabott peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd gőzöléssel felpuhítjuk a bőrt, és mechanikusan tisztítjuk meg a pórusokat. Ezt egészíti ki a bőrre csepegtetett fekete fűzfakivonat, amely a pórusok mélyéről is feloldja az esetleg ott rekedt faggyút.

A következő lépés egy illóolajos agyagpakolás, amely megnyugtatja a „meggyötört” bőrt.

A pakolás hatóideje alatt az érkezéskor kiválasztott teát szürcsölheted el.

Ezt követően damaszkuszi rózsavízben feloldott antioxidáns hatású C-vitamint csepegtetünk, majd egy gazdagon tápláló krémpakolást viszünk fel, amelyet 30 perces, ráérős kéz-, kar-, arc- és dekoltázsmasszázzsal be is dolgozunk a bőrödbe.


Időpontot foglalok

Mezei arckezelés

A mezei arckezelés a bőrbe simított nyugtató és antioxidáns hatású C-vitamint követően az elbocsátó hidratáló vagy tápláló arckrémmel zárul.

16.000 Ft, időtartam: a tisztítás hosszától függően 60-80 perc

Ez a hagyományos értelemben vett „nyomkodós” kezelés. Azért neveztük el így, mert amellett, hogy egy klasszikus és ismert kezeléstípus, a slowkozmetikában gyógynövényekkel, növényi  kivonatokkal történik. 

letisztítást követően egy alapos, személyre szabott peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd gőzöléssel felpuhítjuk a bőrt, és mechanikusan tisztítjuk meg a pórusokat. Ezt egészíti ki a bőrre csepegtetett fekete fűzfakivonat, amely a pórusok mélyéről is feloldja az esetleg ott rekedt faggyút.

A következő lépés egy illóolajos agyagpakolás, amely megnyugtatja a „meggyötört” bőrt6


Időpontot foglalok

Boosting kezelés

A boosting kezelés megújítja a bőrt, és támogatja az egészséges működését. A masszázs során a bőröd megújul, az izmok pedig ellazulnak, és a lelked, a gondolataid is megpihenhetnek. Teljes újratöltés egy hosszabb ebédszünetbe is éppen belefér.

20.000 Ft, időtartam: 60 perc

Sokan gondolják, hogy a kozmetika egyenlő a gőzöléssel és nyomkodással, pedig ez nem feltétlenül igaz. Sokunk bőre egyáltalán nem, vagy nem mindig igényli ezt az intenzív munkát, és mi is gondban vagyunk, amikor megpróbálunk lebeszélni titeket a szükségtelen kezelésről.

A boosting kezelés során a letisztítást követően egy személyre szabott peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, ez segíti a bőr későbbi természetes tisztulását. Majd egy virágvizes-illóolajos agyagpakolás következik. A hatóidő alatt kéz- és karmasszázs következik, majd ezt követően damaszkuszi rózsavízben feloldott antioxidáns hatású C-vitamint csepegtetünk az arcbőrre, amire egy gazdagon tápláló krémpakolást viszünk fel. Ezt 30 perces, ráérős arc- és dekoltázsmasszázzsal be is dolgozunk a bőrödbe.


Időpontot foglalok

Aromaterápiás arc- és dekoltázsmasszázs

letisztítást egy 30 perces arc- és dekoltázsmasszázs követi, amelyhez kiváló minőségű, terápiás célra alkalmas illóolajokat és hidegen préselt bio növényi olajokat és virágvizeket használunk. Elbocsátáskor finom damaszkuszi rózsavízzel töröljük át a bőrt, hogy eltávolítsuk a be nem szívódott olajat.

12.000 Ft, időtartam: 45 perc

 

Időpontot foglalok