Az Ön által megadott adatokat Kocsmáros Gabriella egyéni vállalkozó, továbbiakban „Szolgáltató” kizárólag a megrendelés teljesítése és a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adja át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozóként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Szolgáltatótól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Szolgáltató birtokolja az honlap oldalain látható információkat. A www.fleurdelin.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá az oldalról származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén bírósági úton is érvényesítjük. Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Kocsmáros Gabriella egyéni vállalkozó
A szolgáltató székhelye: 1023 Budapest, Mecset utca 8.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybevevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: gabi@fleurdelin.hu
A szolgáltató nyilvántartási száma: 50542280
A szolgáltató adószáma: 67644669-1-41
Statisztikai számjele: 67644669-9602-231-01
A szolgáltató telefonszáma: 06 70 611 3787
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: Magyar Hosting Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18–22.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@mhosting.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.mhosting.hu